Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Gázszag egy székelyudvarhelyi tömbház lépcsőházában. Egy férfi rosszul lett és kórházba került

 

A Hargita megyei tűzoltók október 18-án, kedden dél körül avatkoztak be, miután egy férfi bejelentette, hogy gázszagot érez egy székelyudvarhelyi társasház lépcsőházában. Később a férfi  rosszullétre panaszkodott.

A helyszínre a székelyudvarhelyi tűzoltóság érkezett egy tűzoltóautóval, hogy gondoskodjanak a tűzvédelemről és az oltásról. A gázszolgáltatót is értesítették.

Az ISU Hargita szóvivője szerint egy SMURD csapatot is a helyszínre vezényeltek, miután a férfi rosszul lett a gáz belélegzése miatt.

„A 44 éves, stabil állapotú férfit a megyei mentőszolgálat vette át és a székelyudvarhelyi városi kórházba szállították, szakorvosi ellátás érdekében”, közölte a Hargita megyei sürgősségi esetek felügyelőségének szóvivője.

További két személyt evakuáltak a tömbházból a tűzoltók megérkezéséig. Szerencsére további lakók evakuálása nem vált szükségessé.

A problémát a gázszolgáltató csapata orvosolta.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.