Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Misiune pirotehnică. Sute de cartușe de război descoperite într-o localitate din Harghita

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Sâmbătă după-amiază în localitatea Sânmartin a avut loc o misiune pirotehnică. 

sursa foto: ISU Harghita

„Pirotehniștii harghiteni au fost solicitați, în această după-amiază, pe raza localității Sânmartin, unde un detectorist autorizat a descoperit mai multe elemente de muniție. De urgență, echipajul pirotehnic din cadrul ISU “Oltul” Harghita s-a deplasat la locul indicat și a identificat, în urma măsurilor specifice, nu mai puțin de 403 cartușe, calibru 7,62 mm, provenind, cel mai probabil, din cel De-al Doilea Război Mondial.”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Harghita.

Elementele de muniție au fost ridicate și transportate, în condiții de siguranță, într-un loc special amenajat pentru depozitarea acestora, în vederea distrugerii ulterioare.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.