Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Misiunile jandarmilor harghiteni în weekend

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

La acest sfârșit de săptămână, jandarmii harghiteni vor fi prezenți în mijlocul cetățenilor și vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pentru desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentelor anunțate în spațiul public, dar și cele care pot apărea.

Măsurile de ordine publică vor viza evenimentele prilejuite de manifestările cultural-artistice, sportive sau religioase care se vor desfășura pe raza județului. Se va acționa pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, atât în zonele de desfăşurare, cât şi pe traseele de deplasare a participanţilor.

Și pentru că este acea perioadă din an în care copiii se află în vacanță, iar adulții se bucură de binemeritatul concediu din sezonul estival, jandarmii harghiteni fac câteva recomandări celor care se vor bucura de timpul liber:

-respectați indicaţiile organizatorilor şi a forţelor de ordine atunci când participați la evenimentele publice;
-evitați implicarea în conflicte de orice natură, supravegheați cu atenție copiii și acordati o atenție sporită bunurilor şi obiectelor personale;
– pentru drumeții în siguranță, informați-vă despre gradul de dificultate și starea traseului pe care urmează să îl parcurgeți, nu plecați singuri la drum şi alegeți traseele în funcţie de pregătirea fizică și psihică a celui mai slab din grup;
-nu deteriorați amenajările turistice, marcajele sau indicatoarele de pe trasee și stațiuni;
– respectați prevederile legale privind desfăşurarea activităţilor de picnic. Aveți obligația de a aprinde focul doar în locurile special amenajate, să îl supravegheați în permanență, să parcați autovehiculele în zonele special destinate acelui scop și să lăsați locul curat.

În caz de nevoie sau dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, apelați cu încredere la ajutorul echipajelor de jandarmerie aflate în teren, sau cereți ajutor printr-un simplu apel la 112.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.