Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A Hargita megyei katonai tűzoltók küldetései az utóbbi 24 órában

 

Tegnap, 2022 január 12-én, 13 személyt részesítettek elsősegélyben a SMURD egységek. Ugyanakkor a tűzoltók 3 tűzesethez szálltak ki, egy lakásajtót szabadítottak fel és egy túlsúlyos személy szállításában segítettek a megyei mentőszolgálatnak.

A gyergyószentmiklósi tűzoltók a gyergyóújfalvi önkéntes tűzoltókkal együttműködve egy fát szállító kigyulladt teherautó oltásában vettek részt Gyergyótekerőpatakon. A rövid időn belül a helyszínre érkező tűzoltók megállapították, hogy a tűz a kamion hátsó tengelyénél keletkezett és fennállt a veszély, hogy a lángok átterjednek az egész járműre és a rakományra. A tüzet, amelyet valószínűleg a fékrendszer hőhatása okozott, a talált határok közt eloltották.

Ezen kívül két esetben, Székelyudvarhelyen egy háznál és Maroshévízen egy panelházban, a koromtól ki nem tisztított kéményben keletkezett ellenőrizetlen égésnél avatkoztak be a tűzoltók.

Ne feledjék! A vészhelyzetek esetén történő viselkedéssel kapcsolatos információk a https://fiipregatit.ro platformon érhetők el.

  • ISU Hargita, Információs és Közkapcsolati OsztályVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.