Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A Hargita megyei tűzoltók tegnapi, november 11-i küldetései

 

Az utóbbi 24 órában a Hargita megyei katonai tűzoltók munkájának zöme a sürgősségi egészségügyi segítségnyújtás iránti hívások kezelésére összpontosult.

24 személy részesült elsősegélyben a SMURD egységek részéről, a legtöbb sürgősségi eset Udvarhely térségében (8) és Csíkszeredában (7) adódott.

Ezen túlmenően a katonai tűzoltók a megyei mentőszolgálatnak nyújtottak segítséget túlsúlyos személy szállításában.

Az Országos Meteorológiai Hivatal 4 sárga ködriadót adott ki, melyek szerint a látótávolság 200, helyenként 50 méter alá csökken. Tekintettel arra, hogy ebben az időszakban tartós ködre figyelmeztetnek, amelyet az éjszakai és reggeli alacsony hőmérséklet elősegít, javasoljuk, hogy a közutakon való vezetés során legyenek elővigyázatosak. Vezessenek óvatosan saját és mások biztonsága érdekében!

A vészhelyzetek esetén való viselkedésre vonatkozó információk a https://fiipregatit.ro platformon vagy a DSU alkalmazáson keresztül szerezhetők be, amely ingyenesen letölthető a Google Play Áruházból és az AppStore-ból.

  • ISU Hargita, Információs és Közkapcsolati Osztály

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.