Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Misiunile pompierilor în prima zi a acestei săptămâni

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Foto cu caracter ilustrativ

 

În cursul zilei de luni, 16 noiembrie a.c., pompierii militari harghiteni au intervenit în 14 situații de urgență. Majoritatea dintre acestea au constat în acordarea asistenței medicale de urgență, astfel că echipajele SMURD au acordat primul ajutor celor 12 persoane aflate în dificultate, în cazul unui traumatism și a altor 11 diverse afecțiuni medicale.

Totodată, pompierii militari au acționat pentru stingerea a 2 incendii, din care unul de miriște și vegetație uscată, care s-a manifestat pe o suprafață de circa 200 mp, la ieșirea din Miercurea Ciuc spre Ciceu, lângă DE 578.

Tot ieri, pompierii din cadrul Detașamentului Gheorgheni au fost solicitați să intervină în urma izbucnirii unui incendiu la un autoturism, în municipiul Gheorgheni. În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta la compartimentul motor al autovehiculului, cu degajări de fum. Pompierii au intervenit prompt, astfel încât incendiul a fost stins în limitele găsite. Cauza probabilă a incendiului a fost scurtcircuit electric produs de un conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător.

Pentru a preveni astfel de evenimente, vă recomandăm:

  • verificaţi instalaţia electrică; aceasta nu trebuie să prezinte cabluri neizolate;
  • nu faceți improvizații la instalația electrică;
  • asiguraţi-vă că echipamentele de iluminat electric nu sunt defecte sau neizolate;
  • verificaţi dacă apar eventuale scurgeri de carburanți sau lubrifianți;
  • verificați perioada de valabilitate a stingătorului din autoturism.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.