Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A Hargita megyei katonai tűzoltók küldetései az elmúlt 24 órában (július 26, kedd)

Az operatív személyzet szolgálatban volt az állampolgárok kéréseire történő azonnali beavatkozás és a vészhelyzetek optimális kezelése érdekében.

Az elmúlt 24 órában a SMURD munkatársai 4 nehéz helyzetben lévő személynek nyújtottak orvosi segítséget, akik közül egy személy  Csíkborzsova településen történt közúti baleset sérültje volt.

2 további beavatkozást regisztráltak a száraz növényzet ellenőrizetlen égése miatt Gyergyóvárhegy és Felsősófalva településeken.

A balánbányai tűzoltópont katonai tűzoltói közösségvédelmi küldetést hajtottak végre, gázszivárgás miatt biztosítottak egy helyszínt Balánbányán a December 1 utcában. A hibát a gázszolgáltató emberei rövid időn belül elhárították.

Ugyanakkor 4 Ro-Alert figyelmeztetést küldtek medve jelenléte miatt Csíkszentgyörgy és Maroshévíz lakóinak.

Küldetéseikkel egyidőben a Hargita megyei katonai tűzoltók a határmenti hatóságok és az ukrajnai menekültek támogatásában is részt vesznek.

A megye katonai tűzoltói készenlétben állnak a vészhelyzetek megoldására és szakavatott elsősegélynyújtásra a bajbajutott személyek számára.

A vészhelyzetben történő viselkedéssel kapcsolatos információk a https://fiipregatit.ro platformon érhetők el.

  • Információs és Közkapcsolati Osztály

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.