Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Gyergyószentmiklós megyei jogú város is szerepel a megye inkubátorházainak térképén

 

Egy üzleti inkubátorház építéséről szóló társulási szerződést június 3-án írta alá Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke és Csergő Tibor András, Gyergyószentmiklós polgármestere.

A társulás révén a két intézmény közösen pályázik beruházási forrásra a Regionális Operatív Programban, a pályázat becsült összértéke 6,7 millió lej, amelyből a vissza nem térítendő támogatás 3,2 millió lej. Az önrész 65 százalékát a megyei tanács, míg a fennmaradó 35 százalékot a helyi önkormányzat fedezi.

A gyergyószentmiklósi önkormányzat számára ez a beruházás nagyon fontos lépést jelent a gazdasági fejlődésben, az egykori öntöde épületében a vállalkozók számára oly szükséges tér épül, mondta a polgármester.

Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke hozzátette, hogy konkrét intézkedések megtételével beruházások valósíthatók meg a város gazdasági fejlődéséhez való hozzájárulás érdekében.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük