Munkáltatók figyelmébe- változik a nyilatkozatok letételének módozata

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A „társadalmi hozzájárulás, a jövedelmi adó befizetésére és a biztosított személyek jegyzékére vonatkozó nyilatkozatok” formátumát, tartalmát és letevési módozatát meghatározó 1045/2084/793/2012 számú rendelet 3. cikkelye, (1) bekezdés alapján a munkáltatók a soron következő nyilatkozat letevési határidőtől kezdődően a 112-es számú nyilatkozatot elektronikus úton kötelesek letenni a www.e-guvernare.ro honlap igénybevételével, a nyilatkozatokat többé nem regisztrálják a pénzügyi intézmények székhelyén.

A nyilatkozatok aláírása akkreditált minősítő szolgáltató által kiadott digitális aláírási tanúsítvánnyal történik. Az akkreditált tanúsító szolgáltatók jegyzéke a www.mcsi.ro honlapon található.

Tehát a pénzügyi nyilatkozatokat online módon, a www.e-guvernare.ro honlap „Depunere declaratii” alcímen lehet letenni a minősített digitális tanúsítvány segítségével.

Bővebb információk a www.anaf.ro honlapon, a „Servicii on-line” részlegen, „Informatii depunere declaratii persoane juridice” alrészlegen, „Etapele pe scurt”/ „Instructiuni de utilizare a serviciului de depunere a declaratiilor” menüponton kaphatók.

Forrás: ZPN

 

declaratii

Sursa: ZPN

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy