Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Megnyitja kapuit a látogatók előtt a Csíki Székely Múzeum

Foto: http://www.miercureaciuc.ro

Július 3-án a Csíki Székely Múzeum újra megnyitotta kapuit a látogatók előtt. A múzeum minden óvintézkedést megtesz a látogatók biztonsága érdekében.

Ismét megtekinthetők a múzeum állandó és időszakos kiállításai: július 3-án, pénteken megnyitotta kapuit az intézmény. A távolságtartás előírásainak betartása kötelező, akárcsak a maszkviselés, de a múzeum felkészült arra, hogy minden korlátozó intézkedés ellenére élvezhető legyen a tárlatok kínálata.

Az érdeklődők belépőt válthatnak az állandó kiállításokra, vagy az időszakos kiállításokra, vagy mindkettőre. A belépőjegy alapján kijelölt útvonalon haladhatnak a látogatók. Termenként egy időben négy fő jelenléte megengedett. Tárlatvezetés és az audioguide rendszer nem vehető igénybe.

A múzeumok éjszakája idénről elmaradt ugyan, de a legtöbb betervezett eseményt és kiállítást a későbbiekben bepótolják. Az Elit alakulat című kiállítás 2020 december 30-ig tekinthető meg. A múzeum olyan eseményeknek is házigazdája, mint a Régizene Fesztivál.

A múzeum keddtől vasárnapig 9.00–16.00 óra között fogadja a látogatókat.
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük