Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Országos Tisztasági Nap

Csíkszereda Polgármesteri Hivatala felhívást intéz a csíkszeredai intézményekhez, cégekhez és lakosokhoz, hogy csatlakozzanak a „Let’s do it, Romania” társadalmi mozgalom kezdeményezéséhez, amely országos szinten több mint egymillió önkéntest számlál. A „Let’s do it, Romania” elsődleges célja egy hulladékmentes ország megvalósítása a természetvédelem iránti elkötelezettségből, mely célból kezdeményezte az Országos Tisztasági Napot, amikor önkéntesek százai gyűjtik össze a hulladékot a nagyvárosokban.

Idén a szervezet a Felelősségteljes Megyei Jogú Városok Hálózatának kialakítását kezdeményezi, amely városokat foglalkoztatja a hulladék fenntartható kezelése, és amely hálózathoz városunk is társul. A „Let”s do it, Romania” kezdeményezésére Csíkszereda környékének tisztítására az Országos Tisztasági Nap szeptember 24- én lesz, amelyre a polgármesteri hivatal az intézmények, cégek, magánszemélyek minél nagyobb számú részvételét várja. A részvételi szándék bejelentésére, vagy további információkért az érdeklődők a polgármesteri hivatal városgazdálkodási osztályához fordulhatnak (földszint, 8-as iroda), illetve telefonon is megtehetik a 0266-315 120- 186- os vagy 150-es belső- telefonszámon. Jelentkezési határidő szeptember 22, csütörtök, 14:00 óra.

Csíkszereda Polgármesteri Hivatal

2016 szeptember 13
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.