Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Az Országos Vészhelyzeti Bizottság a korlátozásokat enyhítő intézkedéseket jelent be

 

Az Országos Vészhelyzeti Bizottság (CNSU) pénteken, november 19-én elfogadta a 105-ös sz. Határozatot, amely több enyhítő intézkedést vezet be.

A CNSU határozatát a kormánynak még el kell fogadnia.

Azokon a településeken, ahol a fertőzési arány 3 ezrelék alatti, engedélyezik az iskolai órákon való fizikai jelenlét, függetlenül a pedagógusok oltási arányától.

A nemzeti ünnepnek szentelt hivatalos ceremóniákat Bukarestben legfeljebb 400 fővel, a megyeszékhelyeken pedig legfeljebb 200 fővel engedélyezik, csak a beoltottak és a betegségen átesettek számára.

A beltéri vagy kültéri sportversenyeken nézők a maximális létszám 30%-áig vehetnek részt, csak beoltottak vagy betegségen átesettek.

Szabadtéri előadásokon, koncerteken és fesztiválokon legfeljebb 1000 fő vehet részt, ami a tér maximális befogadóképességének legfeljebb 30%-át teheti ki, csak a beoltottak vagy a betegségen átesettek vehetnek részt.

A CNSU 105-ös sz. Határozata ITT olvasható.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.