Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Noi rezultate înregistrate de poliţiştii harghiteni pe linia prevenirii şi combaterii delictelor silvice, la Plăieşii de Jos şi Ditrău

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

La data de 17.11.2015, în timpul executării unei acţiuni pe linie silvică, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Miercurea-Ciuc şi pădurarii Ocolului Silvic de Regim Ciuc l-au identificat pe I.F.R. de 30 de ani, din comuna Plăieşii de Jos, care deţinea 4,5 mc lemn de foc de esenţă foioase nemarcat, în locul numit Rakottyas de pe raza satul Casinu Nou, fără documente de provenienţă.

În aceeaşi zi, în urma unei acţiuni similare, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Gheorgheni şi cei ai Postului de Poliţie Joseni l-au depistat pe T.Z. de 36 de ani, din comuna Ditrău, în timp ce transporta cu un autocamion, pe D.J.127, 4,08 mc lemn de foc de esenţă foioase, specia fag, fără aviz de însoţire.

În ambele cazuri materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, cei în cauză au fost sancţionaţi contravenţional, conform Legii 171/2010, cu amendă de câte 2.000 de lei, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii provenienţei materialului lemnos şi documentării întregii activităţi ilicite.

Sursa IPJ Harghita
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.