Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Noul primar al Municipiului Toplița, Dumitru Olariu a fost investit în funcție

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

 

La Toplița a avut loc ceremonia de constituire a Consiliului local al Municipiului Toplița, în prezența prefectului județului Harghita, Ion Proca.

Ședința a fost prezidată de decanul de vârstă al noului Consiliu local, Szabo Coloman Emeric și de doi dintre cei mai tineri consilieri locali Negrea Gheorghe Alin și Vodă Marc Ioan Andrei.

Au depus jurământul 15 din cei 17 consilieri aleși în scrutinul din 29 septembrie 2020, respectiv: Borș Andra Ramona, Macarie Olimpiu Marius, Negrea Gheorghe Alin, Rugină Dan Cristian, Tudor Ionela , Vodă Marc Ioan Andrei – de la PSD; Buzilă Victor Sebastian, Coman Ionel, Lazăr Costel Cristian, Man Călin Constantin, Mare Gabriela Laura – de la PNL; Bodor Atilla Bela și Szabo Coloman Emeric – de la UDMR; Calinovici Mihai Achim – de la USR-PLUS și Hirișcău Horațiu Sever de la PMP.

Noul Consiliu local al municipiului Toplița este format din 17 consilieri, din care numai 15 au depus jurământul.

Dumitru Olariu, noul primar ales, de la PSD și Platon Stelu, primarul care și-a încheiat mandatul, de la PNL au renunțat la mandat.

În locul lor, urmează ca următorii candidați de pe listele celor două partide să fie validați și să intre în componența Consiliului local al Municipiului Toplița:

După depunerea jurământului, noul primar Dumitru Olariu a primit eșarfa în culorile drapelului național al României ce i-a fost înmânată de consilierul Szabo Coloman Emeric.

Dumitru Olariu a mulțumit alegătorilor toplițeni pentru încrederea acordată și a accentuat faptul că numai uniți și lăsând la o parte orgoliile politice, în următorii patru ani vor putea să contribuie , din plin, la  dezvoltarea orașului și la ridicarea standardului de viață al toplițenilor.

În cuvântul său prefectul județului Harghita Ion Proca a mulțumit consilierilor și primarului, care au activat în legislatura trecută,pentru lucrurile bune pe care le au realizat pentru societatea toplițeană amintindu-le că numai unitatea este cheia succesului în următorii 4 ani.

Urmează ca în următoarea ședință a Consiliului local al Municipiului Toplița, să fie validați și ceilalți doi consilieri locali și după depunerea jurământului acestora să se aleagă viceprimarul.

VASILE GOTEA
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.