Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

O clădire, trei instituții: o nouă reabilitare

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Foto: http://www.miercureaciuc.ro

 

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc a semnat astăzi, 31 iulie 2020 contractul de execuție privind reabilitarea clădirii internatului Liceului Tehnologic „Székely Károly”. În clădirea respectivă funcționează Grădinița „Csipike”, internatul pentru elevii liceului „Székely Károly” și a Școlii Profesionale Speciale „Szent Anna” – astfel beneficiarii investiției sunt trei instituții.

În clădirea instituțională se educă elevii cu diferite vârste și categorii sociale: la parter funcționează Grădinița „Csipike”, pe trei etaje funcționează internatul Liceului Tehnologic „Székely Károly”, tot aici sunt cazați elevii Școlii Profesionale Speciale „Szent Anna”. Clădirea internatului cu o capacitate de 200 de elevi, respectiv a grădiniței este ultima, care face parte din reabilitarea celei 11 de clădiri de instituții de învățământ din Miercurea Ciuc, finanțate din Programul Operațional Regional, axa 3.1B.

Contractul de execuție a fost semnat cu societatea Tectum Company SA. Valoarea contractului este 3.561.708,28 de lei, iar durata contractului este 6 luni. Finanțarea UE este 2,29 milioane de lei, iar statul cofinanțează cu 351 de mii de lei. Restul de 913 mii de lei este asigurat din bugetul local.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük