Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

O femeie de 30 de ani, dispărută din judeţul Mureş, a fost găsită de poliţiştii harghiteni în oraşul Borsec

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Foto: PLANIADA

 

La data de 11.07.2020, în jurul orei 23:00, o patrulă mixtă de siguranţă publică, formată din poliţişti şi jandarmi, aflată în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Carpați din oraşul Borsec, a depistat o femeie de 30 de ani, din judeţul Mureş, care emana halenă alcoolică şi a cărei prezenţă nu părea să fie justificată în acel loc la momentul respectiv.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că persoana în cauză figurează în bazele de date ca fiind dispărută de pe raza județului Mureș, situaţie în care s-a luat legătura cu poliţiştii din judeţul vecin, aceasta fiind predată unui echipaj din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, nevătămată.

  • IPJ HarghitaVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.