Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Holtan találták meg egy mezőn az eltűntnek nyilvánított Hargita megyei nőt. A nő halálát kihűlés okozhatta

Holtan találtak egy 43 éves gyergyóalfalvi nőt Borzont közelében, akinek az eltűnését a napokban jelentették be. A halált valószínűleg hipotermia okozta.

Robert Costan főfelügyelő, rendőrségi szóvivő szerint az eltűnést január 8-án jelentette be az eltűnt nő édesanyja, aki azt mondta, hogy lánya január 7-én távozott otthonról.

Az eltűnt nő feltehetően mentális zavarral küszködött, a rendőrségi ellenőrzések kimutatták, hogy a nő máskor is távozott el otthonról.

„Sajnos holtan találták meg egy mezőn, Borzont környékén. A holttest külső felületének vizsgálatakor a rendőrök erőszakra utaló nyomokat nem találtak, a haláleset kihűlés okozhatta. Az élettelen testet a gyergyószentmiklósi kórházba szállították a boncolás elvégzésére, a nyomozást a rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés bűntette miatt folytatja.

Idén január 8-án riasztották a rendőrséget, hogy a 43 éves alfalvi nő eltávozott otthonról. A rendőrségi ellenőrzésekből kiderült, hogy már máskor is hagyta el otthonát” – nyilatkozta a Hargita megyei rendőrség szóvivője.

A szóban forgó személy megtalálása érdekében a rendőrség tűzoltókkal és önkéntesekkel együtt kutatócsoportokat alakított ki – közölte az idézett forrás.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.