Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

O nouă campanie de recrutare a viitorilor jandarmi

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Dacă ai în vedere să urmezi o școală militară, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Harghita recrutează candidaţi pentru instituțiile de învățământ ce formează ofițeri și subofițeri jandarmi, pentru sesiunea de admitere iulie 2019 și ianuarie 2020.

Vino la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita din str. Márton Áron, nr. 74, municipiul Miercurea Ciuc, de luni până vineri, între orele 08:00- 16:00, unde te așteaptă specialiștii noștri în resurse umane, gata să te consilieze. Informații se pot obține în același interval orar și la numărul de telefon 0266.372317, interior 24535, sau 24407.

Datele limită de depunere a cererilor de participare/ înscriere este:
• până la data de 24 mai 2019 – pentru concursurile de admitere organizate în sesiunea iulie-august 2019 la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” şi la instituţiile de învăţământ care pregătesc personal pentru M.A.I. (din structura M.Ap.N. şi S.R.I.).;
• până la data de 15 noiembrie 2019– pentru concursurile de admitere organizate în sesiunea ianuarie 2020 la şcolile postliceale ale M.A.I. (Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani şi Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni).

Au fost aprobate pentru școlarizare 179 locuri pentru ofițeri jandarmi la instituții de învățământ superior și 443 locuri pentru subofițeri. Detalii: http://www.jandarmeriaharghita.ro/index.php/cariera/admitere
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.