Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

O nouă lege inițiată de PSD și UNPR ar putea schimba fața monumentului ostașilor sovietici de la Miercurea Ciuc

monument-ciuc

24 de senatori PSD şi UNPR, au gândit în inteligența lor o lege care prevede că organizaţiile politice cu caracter comunist să fie interzise, dar se vrea și eliminarea tuturor simbolurilor comuniste, fapt care va afecta mai multe monumente din România pe care sunt gravate astfel de simboluri.monument-miercurea-ciuc
Unul dintre aceste monumente este cel de la Miercurea Ciuc închinat ostașilor sovietici căzuți pentru eliberarea României de nazism.
Dacă legea inițiată de membrii celor două partide, unde se ascund cei mai mulți dintre foști comuniști, va trece, simbolul cu secera și ciocanul va trebui înlăturat de pe statuia din Miercurea Ciuc.
Sperăm totuși ca aceste zvonuri să rămână în Senatul Românie și legea în forma ei finală să facă referire doar la interzicerea organizaţiilor politice cu caracter comunist … cu toate că și așa e o lege ciudată, căci la câți comuniști sunt în PSD… mai că ai crede că e un partid cu caracter comunist …

D.E.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.