Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Az EduOpen új verziója

 

Az EduOpen, a Babeși – Bolyai Tudományegyetem Hallgatói Szervezetének tudományos vitaprojektje idén december 3- 6 között tér vissza új formátummal, a World Schools-al, de új jövőképpel is, az online környezethez igazítva. A rendezvény mind egyetemi hallgatók, mind a középiskolásoknak szól, akik fel akarják fedezni a szónoklás és az akadémiai vita művészetét.

December tudományos vitákkal kezdődik. Az OSUBB, a Babeș – Bolyai Tudományegyetem Hallgatói Szervezete által szervezett EduOpen vitaesemény december 3-án kezdődik és december 6-án ér véget. Az első öt kiadásba tervezett British Parliamentary formátumban a verseny idén frissítette a World Schools formátumot.

Mivel a jelenlegi helyzet nem teszi lehetővé számunkra az esemény fizikai formában való megszervezését, ez a kiadás online, a Zoom platformon kerül megrendezésre. Ugyanakkor a résztvevők előre előkészített és rögtönzött indítványokon egyaránt játszanak. Noha a verseny online lesz, a résztvevők a tréningeken és vitameccseken túl számos tanórán kívüli tevékenységet is folytathatnak.

Regisztrációs link: https://forms.gle/HDweUGtVKJLW4wgZA

További részletekért lépjen velünk kapcsolatba e-mailben vagy a megjelenített telefonszámokon.

Elérhetőségek:

Mihaela Furculiță, EduOpen koordinátor, e-mail:

mihaelaionelafurculita@gmail.com, Telefon: 0759911516

Maria Bejan, az OSUBB PR alosztályának koordinátora, Telefon: 0773337467,

E-mail: maria.bejan@osubb.ro, Weboldal: www.osubb.ro

dolinex


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük