Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

O persoană de 20 ani din Bilbor este cercetată penal pentru comiterea infracţiunilor de viol şi violare de domiciliu

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

În data de 28.02.2016, lucrătorii Postului de poliţie Bilbor au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană necunoscută a pătruns în locuinţa lui S.V., de 45 ani, din localitatea Bilbor şi a obligat-o să întreţină raporturi sexuale cu acesta.

În urma cercetărilor efectuate autorul faptei , P.B.A, de 20 ani, din Bilbor, a fost identificat şi prins, stabilindu-se faptul că acesta a pătruns, în seara zilei de 27.02.2016, în locuinţa părţii vătămate, prin spargerea geamului uneia din ferestrele imobilului şi a obligat-o pe aceasta să întreţină raporturi sexuale. A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de viol  şi violare de domiciliu , urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre soluţionare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Topliţa.

Totodată, P.B.A. a fost reţinut, pentru 24 ore, urmând ca în data de 29.02.2016 să fie prezentat instanţei competente, Judecătoria Topliţa, cu propunere de arestare preventivă.

Sursa IPJ Harghita
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.