Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Üzletemberek és politikusok találkoztak Gyergyószentmiklóson

Hargita Megye Tanácsának vezetősége és a gyergyószentmiklósi, Arbor – Vállalkozók Szövetsége szervezésében, valamint a gyergyószentmiklósi polgármesteri hivatal bábáskodásával, zajlott november 13-án a „Gyergyó medencei gazdaságfejlesztő konferencia”. A találkozón felszólalt többek között, Bajkó Tibor, arboraz ARBOR szövetség elnöke, Borboly Csaba a megyei tanács elnöke és Nagy Zoltán Gyergyószentmiklós alpolgármestere. Ugyanakkor felszólalt még Táncos Barna, RMDSZ-es szenátor, a politikai szervezet szenátusi frakcióvezetője.
A résztvevők között, megyei intézmények helyhatósági szervek vezetői, vállalkozók és könyvelők egyaránt részt vettek. A délelőtt a rövid plenáris felvezetőké volt a délután a kerekasztal beszélgetéseké.
Remélhetnénk, hogy ez a konferencia egy első lépés a gyergyói térség gazdasági fellendítése érdekében, de feltevődik a kérdés, hogy miért szervezi ezt egy helyi közpénzekből beruházást végző vállalkozó,  korrupcióval megvádolt politikusok, valamint egy kétes ügyekbe bonyolódó polgármesteri hivatal? Mindezt választási időszak előtt!
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.