Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Obligațiile contractele neglijate și realizare defectoasă a lucrărilor pe lotul de drumuri județene DJ 131-DJ 133-DJ 137A

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Execuția lucrărilor pe drumurile județene din zona Odorhei, DJ 131-DJ 133-DJ 137A, care fac legătura cu județul Brașov și Covasna, înregistrează întârzieri foarte mari din culpa antreprenorului care a și părăsit șantierul.
Pe întreaga durată de execuție a Contractului, Executantul și-a neglijat obligațiile contractuale și nu a asigurat starea tehnică corespunzătoare desfășurării traficului în condiții de siguranță.
Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita, a adus în atenția consilierilor situația la zi, în cadrul ședinței extraordinare de vineri, 24 martie, informând și asupra depunerii unei sesizări la IPJ Harghita.
Motivațiile acestei acțiuni sunt multiple, executantul, prin acțiunile sale, periclitând siguranța circulației prin lucrările necorespunzătoare ceea ce a dus la avarierea mai multor vehicule ale locuitorilor.
În cadrul ședinței extraordinare a fost votată și asocierea cu Comuna Ulieș în vederea realizării în comun a unui depozit pentru păstrarea unor materiale de construcții aduse pe șantier în scopul realizării investiției.
Lucrările ar trebui să continue pe sectorul de drum Ocland, Sânpaul, Petreni, Orășeni, Daia, Ighiu, Tăureni, Ulieș (DJ131-DJ133), precum și pe sectorul de drum Petecu, Ulieș, Nicolești, Oțeni, Tăureni (DJ137).
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.