Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Jelentkezz a csendőraltiszt-képző iskolák által meghirdetett 400 hely valamelyikére!

Azok számára, akik érdeklődnek egy csendőrségi karrier iránt, idén február- áprilisban új felvételi szessziót szerveznek annak érdekében, hogy elfoglalják a középfokú oktatás utáni csendőraltiszt-képző iskolákban rendelkezésre álló 400 helyet:

-a drăgășani „Grigore Alexandru Ghica” csendőrtiszti iskola 200 helyet kínál, ebből 155 hely az Országos Csendőrfelügyelőségnél (IGJR- 4 hely romáknak és 2 hely kisebbségeknek), 25 hely a Külföldi Hírszerző Szolgálatnál (SIE) és 20 hely az Őrző- Védő Szolgálatnál (SPP).

-a fălticeni „Petru Rareș” csendőrtaltiszt- képző iskola 200 helyet kínál, 175 az Országos Csendőrfelügyelőségnél (IGJR- 4 hely romáknak és 2 hely kisebbségeknek), 25 hely a Külföldi Hírszerző Szolgálatnál (SIE).

Fénykép: Gyergyószentmiklósi Csendőrtovábbképző Központ

Azok a személyek, akik megfelelnek a szükséges feltételeknek és kritériumoknak, február 15. és február 28. között jelentkezhetnek. A felvételi több szakaszból áll. A toborzási időszak lejárta után a jelentkezők pszichológiai értékelése, a fizikai teljesítmény és az ismeretek tesztje, végül az említett szakaszok teljesítése után a versenyben maradó jelöltek orvosi vizsgálata követi.

Részletek a

https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/ http://www.scoaladragasani.ro/ ;

https://www.jandarmeriafalticeni.ro/ oldalakon.

Minden versenypróba után az iskolák saját oldalukon teszik közzé a jelöltek által elért eredményeket.

Az információkat a Gyergyószentmiklósi Csendőrtovábbképző Központ szóvivője szolgáltatta.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük