Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Székelyudvarhely: Szeméttel teli zsákokat raktak le közterületen. A helyi rendőrség intézkedett

A Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrség munkatársai folyamatosan ellenőrzik az illegális hulladékelhelyezéseket a város területén, így derült fény a február elsejei esetre is, amikor egy személy gépjárművéből több zsáknyi szemetet helyezett le a város számos pontján.

„Környezetvédelmi részlegünk munkatársának sikerült beazonosítani a gépjárművet, illetve annak tulajdonosát, és az érvényben levő törvények értelmében eljárt az eset kapcsán. Felhívjuk a figyelmet, hogy a 211/2011 számú törvény értelmében az illegális hulladéklerakás kihágásnak minősül, és fizikai személyek esetén 3.000-től 6.000 lejig, jogi személyek esetében pedig 20.000-től 40.000 lejig terjedő pénzbírsággal büntetendő”, közli a Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrség.

fotó: Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrség

A helyi rendőrség arra szólítja fel Székelyudvarhely lakóit, hogy egy tiszta és gondozott város megőrzése érdekében, a hulladék megfelelő módon történő kezelése révén kerüljük el a hasonló eseteket, és a hulladéktól kizárólag törvényes úton szabaduljanak meg. Erre lehetőséget biztosítanak különböző szakcégek, köztisztasági vállalatok.

Amennyiben kérdésük van, forduljanak bizalommal a helyi rendőrséghez, és hívják a 0266-210-210-es telefonszámot.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.