Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ofițer de la Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni, misiune de doi ani în Republica Democratică Congo

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Foto: Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni

În perioada 28 iulie 2018 – 22 aprilie 2020, colonel BLAGA Radu Marcel a participat la o misiune internațională sub egida ONU în Republicii Democratică Congo (MONUSCO).

Pe perioada celor doi ani de misiune, ofițerul a executat atribuții specifice, de sprijin și consiliere a forțelor de Poliție Națională Congoleze, în capitala Republicii Democratice Congo, Kinshasa și în alte locații din estul țării, cum ar fi Goma, Bukavu și Beni.

Atât personalul Centrului cât și viitorii cursanți vor beneficia de expertiza și experiența acumulată de colegul nostru, care, începând cu data de 16 iunie a.c. a revenit în funcția de locțiitor al comandantului C.P.P.C.J. Gheorgheni.

 




Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.