Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Az Orange megvásárolta a Telekomot. A részvények fennmaradó 46% -át a román állam birtokolja

 

A Telekom Romania Communications a mai naptól, szeptember 30 -tól az Orange csoport tagja, amely továbbra is független társaságként működik, mint az Orange Romania leányvállalata. Liudmila Climoc továbbra is az Orange Románia vezérigazgatója lesz. A Telekom Romania Communications igazgatótanácsa ma Andrei Popovici- ot nevezte ki a Telekom Romania Communications vezérigazgatójává. Andrei Popovici 6 éve dolgozik a Telekom Romania csapatában, az elmúlt 4 évben a helyi értékesítési és ügyfélműveleti ügyvezető igazgatói posztot töltötte be. Emellett vezető tisztségeket töltött be számos vezető szervezetben, helyi és nemzetközi szinten egyaránt, vezetve mind a nagy átalakítási projekteket, mind az üzleti stratégiákat.

A Telekom Romania Communications továbbra is támogatást és konvergált vezetékes-mobil hangszolgáltatásokat, szélessávú internetet és televíziót fog nyújtani körülbelül 5 millió ügyfele számára. Ezenkívül kezeli a hálózati infrastruktúrát, amely akár 90.000 km száloptikát tartalmaz, és körülbelül 3 millió háztartást köt össze.

Az elkövetkező hónapokban megközelítőleg 916 000, konvergált szerződésekhez kapcsolódó mobilszolgáltatással rendelkező ügyfél fér hozzá az Orange hálózat mobilkapcsolatához. Ezen ügyfelek mobilszolgáltatásait ma a Telekom Romania Mobile nyújtja a Telekom Romania Communications- al kötött MVNO -szerződés keretében. A két mobilhálózat közötti átvitel fokozatosan történik, és minden változást előre közölnek, hogy ez a folyamat a lehető legegyszerűbb legyen az ügyfelek számára.

További információk a rendelkezésre álló üzletekről, fizetési módokról, elérhetőségekről, de a tranzakció egyéb részleteiről is, a Telekom Romania Communications ügyfelei számára elérhetők a www.HelloFix.ro  oldalon.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.