Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Organizatorii Festivalului Luminii Miercurea Ciuc, îți solicită ajutorul

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Festivalul Luminii Miercurea-Ciuc își propune iluminarea Parcului Central cu un număr de 10.000 de gulguțe.

Centrul Local “Orion” dispune de entuziasm, hărnicie și hârtie dar, în ceea ce privește lumânările, sperăm că ne poți ajuta tu, da tu! Cum? Oferă oricâte lumânări (pastile) ori echivalentul în bani cercetașului pe care îl cunoști cel mai bine sau contactează-ne pe https://www.facebook.com/cl.orion.ciuc/ pentru a contribui la bucuria lucrurilor mărunte.

Cercetașii Centrului Local „Orion” vă invită să participați în data de 17 mai 2019, începând cu orele 20:00, la Festivalul Luminii, organizat anual în Parcul Central din Miercurea-Ciuc. De 11 ani, Cercetașii României au hotărât să le ofere cetățenilor un eveniment în cadrul căruia pot reflecta asupra bucuriei lucrurilor mărunte.

Tema din acest an va fi „Trecerea timpului în viziunea cercetașilor”, unde cetățenii orașului pot să aducă câte o fotografie cu o amintire dragă din viață, aceasta fiind expusă în locurile special amenajate din parc. De asemenea, locuitorii doritori pot dona bujii sau chiar bani (25 lei) pentru achiziționarea acestora.

Încă din 1994, când s-a înființat oficial Centrul Local „Orion”, cercetașii locali au pornit într-o aventură care continuă până in zilele de azi și care dorește să promoveze un nou stil de viață, unul aflat în strânsă legătură cu natura.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.