Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Pardoseala epoxidica, cea mai ieftina modalitate de a masca defectele suprafetelor

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

La ora actuala, exista o mare varietate de tipuri de pardoseli: industriale, poliuretanice, lipite, din beton, dar si epoxidice. Pardoseala epoxidica vine la pachet cu o serie speciala de proprietati, care ii asigura durabilitatea, rezistenta, usurinta in intretinere, fiind cea mai ieftina modalitate de a masca defectele unei suprafete.

Mai mult decat atat, acest tip de pardoseala inscrie toate punctele si la capitolul design. Este ideala pentru spatiile unde se doreste un design deosebit si uniform, usor de implementat, fara alte artificii de ordin estetic. Afla, in detaliu, care sunt toate avantajele pe care le asigura acest tip de suprafata!

Este solutia ideala, atunci cand vine vorba de curatenia impecabila

Acest tip de pardoseala se obtine din rasini epoxidice. Aplicandu-se in forma lichida, prin pensulare, permite realizarea unei suprafete perfect nivelate, plane, fara urme de imbinari sau rosturi. Nu exista niciun spatiu unde s-ar putea acumula mizeria, asa cum este in cazul gresiei (de exemplu). Din acest motiv, in orice domeniu unde standardele de curatenie sunt exigente, iar traficul intens, acest tip de pardoseala a devenit o preferinta. Vei intalni pardoseli epoxidice in domeniul medical, farmaceutic, in industria alimentara, dar chiar si in cadrul proiectelor rezidentiale, unde se doreste o curatenie ireprosabila.

Rezista la solicitari mecanice pe timp indelungat

Pe langa intretinerea lejera, un alt beneficiu special este rezistenta la solicitarile mecanice. Pardoselile epoxidice se comporta excelent in orice mediu unde exista solicitari mecanice si reprezinta o alegere inspirata pe timp indelungat. Din acest motiv, le vei intalni in aeroporturi, spatii comerciale, showroom-uri, institutii publice, depozite, birouri sau chiar si in aeroporturi. Dincolo de usurinta in intretinere si rezistenta sporita la solicitarile mecanice, pardoselile epoxidice au si un aspect estetic foarte atractiv.

Pardoselile au un design deosebit

Posibilitatile de personalizare in materie de design sunt multiple, atunci cand vorbim despre pardoselile epoxidice. Din acest motiv, ele impresioneaza din punct de vedere estetic si sunt o optiune excelenta pentru a reinventa orice tip de amenajare. Costurile pentru implementare nu sunt mari, iar rezultatul pe care il poti obtine are un impact pozitiv atat ca functionalitate, cat si ca design. Plusul de ordin estetic nu poate fi ignorat, existand proiecte absolut spectaculoase, inspirate din revistele de amenajari interioare.

Garantia extinsa

Exista companii ultra-specializate in pardoseli, care iti pot garanta rezultate de exceptie. Din fericire, ele isi desfasoara activitatea in Romania si au o bogata experienta in acest domeniu, reusind sa vina in intampinarea tuturor nevoilor clientilor. Astfel de firme iti ofera 5 ani de garantie la pardoselile epoxidice, pe care le realizeaza la un nivel ireprosabil de executie, oferindu-ti toate avantajele de ordin functional si estetic. Costurile de implementare sunt reduse, iar beneficiile pe termen lung nenumarate. Merita!

Milucon.ro, nr. 1 in pardoseli industriale, epoxidice, poliuretanice si nu numai

Compania Milucon.ro are in oferta sa o arie extinsa de servicii. Se ocupa atat de pardoseli industriale, cat si de pardoseli epoxidice, poliuretanice, lipite, din beton si nu numai. De asemenea, Milucon.ro are o bogata expertiza in domeniul hidroizolatiilor, un alt domeniu in care s-a impus prin standardele de calitate.

Principalul atu al acestei companii este inovatia. Milucon.ro tine pasul cu noile descoperiri din aceste domenii, dispune de echipe foarte bine pregatite, de echipamente de top si de materiale durabile.

Date de contact:

Tel: 0766 419 049

E-mail: office@milucon.ro
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.