Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Hargita megyét és Brassó Pojánát népszerűsíti a White Carpathia dokumentumfilm

Foto: captură

A Hargita megyei Corneliu Tepelus a brit Charlie Ottley-val együtt reklámozza Románia téli turisztikai pulzusát. Egy dokumentumfilmben teljes képet kaphatunk a Kárpátok térségében élő románok hétköznapjairól beleértve a téli időszakra jellemző hagyományokat, látványosságokat, szokásokat és atmoszférát.

A White Carpathia dokumentumfilmet, ami több országos televíziós csatornán már látható, világszinten fogják népszerűsíteni a legbefolyásosabb tévéadók, mondta el Corneliu Tepelus.

29 éve, hogy a Hargita megyei származású Corneliu Tepelus életét a turizmusnak szentelte. A vaslábi származású síoktató, idegenvezető és újabban filmproducer második otthona Brassó Pojána lett, és ezeknek a gyönyörű helyeknek a népszerűsítéséért küzd Corneliu világszerte, a legmagasabb szinteken.

A projekt ötletgazdája Charlie Ottley brit újságíró, akit rabul ejtett a romániai tájak szépsége. Románia legnagyobb külföldi promótere meghívta a Brassóban letelepedett Corneliu Tepelust, hogy vegyen részt a White Carpathia dokumentumfilm megszerkesztésében és készítsen egy átfogó képet a Kárpátok világáról, amely évente több hónapig fehér köntösben ragyog.

A dokumentumfilmben Brassó Pojána mellett a Kelemen havasok és a Madaras környékének települései is bemutatásra kerülnek. Hargita megye északi részének néhány helyi hagyománya világszerte ismertté válik.

A csatolt képek egy kis ízelítőt nyújtanak a dokumentumfilmből:
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük