Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A Nemzeti Liberális Párt bemutatta az idei helyhatósági választásokon résztvevő jelöltjeit

A Nemzeti Liberális Párt Hargita megyei fiókszervezete bemutatta jelöltlistáját, akik indulnak a szeptemberi helyhatósági választásokon. Sebastian Buzilă, a Hargita megyei PNL elnöke kijelentette, hogy a párt jelöltlistát nyújtott be a megye északi részének összes településén, valamint Gyergyószentmiklóson, Balánbányán, Csíkszeredában, Vaslábon, Csíkszentmihályon.

 

Sebastian Buzilă meg van győződve, hogy

„a PNL, amelyik az utóbbi két választás- az európai parlamenti és az elnökválasztás óta a megye legerősebb pártjává vált- megnöveli helyi választottjai számát a 2016-os választásokhoz viszonyítva. Annál is inkább, hogy a párt vállalta az ország vezetését ezekben a nehéz időkben, a járvány körülményei között, amelyek országunkat nehéz helyzetbe hozták.

Mint mindig 145 éves történelme során, a PNL a legfontosabb pillanatokban az ország sorsának élvonalában volt, és sikerült végrehajtania az összes előrevetített nemzeti projektet. Tehát most is ez lesz!

Ebből az illusztris örökségből fakadó felelősségtudattal, de a PNL nagy családját alkotók iránti bizalommal, a párt megyei fiókszervezetének listáján olyan emberek vannak, akik a közösség érdekeit fogják képviselni a legmagasabb fokon”.

Települések szerint a PNL polgármester jelöltjei: Platon Stelu -Maroshévíz, Țepeluș Marius- Csíkszereda, Dobrean Teodor-Gyergyószentmiklós, Cotfas Dan- Gyergyóvárhegy, Voda Bogdan-Salamás, Rugina Dumitru-Galócás, Hîngan Ilie-Bélbor, Andoni Gheorghe- Gyergyóholló, Hîrlav Gabriela- Gyergyótölgyes.

Ami a Megyei Tanácsot illeti, listavezető a megyei fiókszervezet elnöke, Sebastian Buzila, akihez társulnak minden olyan településről, ahol a PNL-nek helyi struktúrái vannak. A cél a Hargita megyei lakosok érdekeinek érvényesítése, etnikumtól, politikai hovatartozástól vagy földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül.

Sebastian Buzila:

„Bízom benne, hogy a szavazók fognak tudni választani azok között, akik ténylegesen tettek valamit a közösségért, ahol indulnak a választásokon, és a populisták és a demagógok között, akiket semmi nem jogosít fel arra, hogy közösségeik sorsát vezessék. Bár egyes ellenjelöltek részéről elindult a piszkos ellenkampány, követjük az általunk választott vonalat: bemutatkozunk, bemutatjuk megvalósításainkat, terveinket. Nem válaszolunk a támadásokra, a félrevezető információkra és hazugságokra, amelyeket egyesek- érezve, hogy bármit ígérnének, úgysem szavaznak rájuk- már elkezdtek terjeszteni a közösségi térben. A szavazófülkében a választónak egy egyszerű kérdést kellene feltennie: mit tett eddig az, aki a szavazatomat kéri és mit fog tenni, ha nem választják meg? Mihez ért? Mit valósított meg eddig ahhoz, hogy képes legyen egy egész közösséget vezetni?”

Hargita megyei PNL sajtóirodája

dolinex


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük