Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Patru persoane au fost reținute de polițiști în urma altercației de la Toplița

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

În urma administrării probatoriului, patru dintre persoanele implicate au fost reținute și introduse în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita.

Urmare la evenimentul privind altercația produsă în municipiul Toplița la data de 29 ianuarie a.c., în care au fost implicate mai multe persoane, Inspectoratul de Poliție Județean Harghita face următoarele precizări:

În urma documentării cauzei, prin administrarea probatoriului realizat până la acest moment, față de patru persoane, despre care există date și indicii rezonabile privind participarea la săvârșirea unor fapte de natură penală, a fost luată măsura reținerii pentru următoarele 24 de ore, acestea fiind depuse în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, urmând să fie prezentate în fața magistraților, în vederea luării măsurilor legale.
Acestea sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.
De asemenea, față de alte două persoane, implicate în eveniment, procurorul de caz desfășoară cercetări, potrivit competențelor, sub aspectul săvârșirii acelorași infracțiuni.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.