Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hargita megyei utakon: balesetek, sérültek, ittas és jogosítvány nélküli vezetők

 

Fel volt függesztve a jogosítványa, most kivizsgálás is indul ellene

2018 november 12-én, 2:40 körül a székelykeresztúri rendőrség egyik szolgálatban levő járőrcsapata ellenőrzés céljából megállított egy személygépkocsit a helység Timafalvi nevű utcáján.

Az igazoltatáskor kiderült, hogy a kézdivásárhelyi 51 éves F.J. gépjárművezetői igazolványa fel van függesztve, és nem jogosult gépjármű vezetésére.

Fenti személy ellen eljárás indul jogosítvány nélküli vezetés bűntettének elkövetése miatt.

 

Ütközés történt Borzonton a 13/B megyei úton a volánnál elalvó vezető miatt

2018 november 10-én, 6 óra után öt perccel, a 43 éves gyergyószentmiklósi P.L. amint a 13/B jelzésű megyei úton közlekedett Borzont területén Gyergyószentmiklós irányába, egy adott pillanatban elaludt a kormánynál és szemből/balról összeütközött az 50 éves S.L. által vezetett, szemből szabályosan közlekedő haszonjárművel.

A haszonjármű vezetője enyhén megsérült; egyik autóvezető sem volt alkohol befolyása alatt. Gondatlanságból okozott testi sértés miatt folyik a kivizsgálás az ügyben.

Csíkszereda közelében, megfordulási manőver miatt keletkezett baleset az 578-as európai úton

2018 november 11-én, 3:00 óra körül, a gyimesközéploki 24 éves P.S. az 58-as európai úton közlekedett, amikor Csíkszereda Csíkszentkirály felőli kijáratánál egy kellőképpen be nem biztosított megfordulási manőver következtében összeütközött a 45 éves csíkszentsimoni C.E. által vezetett, a második sávon szabályosan közlekedő személygépkocsival.

A balesetben súlyosan megsérült az első autó vezetője, akit nem is tudtak alkoholszondás vizsgálatnak alávetni, továbbá a 45 éves csíkszentsimoni C.I., illetve a 18 éves G.R., ugyancsak csíkszentsimoni lakos, mindketten a második jármű utasai, amelynek a vezetője nem volt alkohol befolyása alatt.

Az ügyben folyik a kivizsgálás gondatlanságból okozott testi sértés miatt.

Kiskorút ütött el gyalogátjárón az autó Székelyudvarhelyen, a Rákóczi Ferenc utcában

2018 november 10-én, 15:15-kor, a 18 éves székelyudvarhelyi B.I a Rákóczi Ferenc utcában elütötte a 15 éves P.K. helyi lakost, aki a megfelelően kijelzett gyalogátjárón kelt át.

A kivizsgálás gondatlanságból okozott testi sértés miatt folytatódik, az ügyet a székelyudvarhelyi ügyészséghez továbbítják.

A 77 éves gyimesfelsőloki biciklis nem jelezte balra kanyarodási szándékát

2018 november 10-én, 13:20 körül, a 39 éves brassói B.O. személygépkocsival közlekedett a 12/A jelzésű megyei úton Gyimesfelsőlok területén Csíkszereda irányába, amikor elütötte a 77 éves G.K. helyi lakost, aki kerékpárral haladt ugyanabba az irányba és nem biztosította magát balra kanyarodásnál, és 0,16 mg/l akohol is volt a leheletében.

A biciklis enyhe sérüléseket szenvedett, az autóvezető nem volt alkohol befolyása alatt.

Gondatlanságból okozott testi sértés miatt folyik a kivizsgálás az ügyben.

Ittas vezetőt azonosított a forgalomban Székelykeresztúron a rendőrség, a jogosítványa is fel volt függesztve

2018 november 9-én, 21:30 körül, a székelykeresztúri rendőrség járőrei a város Berde Mózes utcáján közlekedő haszonjárművet ellenőriztek, amelyet a csíkszentléleki 50 éves B.T. vezetett.

Nevezett személyt alkoholtesztnek vetették alá és az alkoholszonda 0,71 mg/l alkoholt mutatott ki a leheletében, a továbbiakban a városi kórházba kísérték vérvételre. A rendőrség azt is megállapította, hogy a vezetői jogosítványa is fel van függesztve.

Fenti személy ellen eljárás indul ittas vezetés és jogosítvány nélküli vezetés bűntettének elkövetése miatt.

  • Hargita Megyei Rendőrség

 

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük