Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Furcsán viselkedett, nem igazolta magát, végül a Gyergyótölgyesi Neuropszichiátriai Kórházba került

 

2020 október 13-án, 19:30 körül a székelyudvarhelyi rendőrség közlekedésrendészeti csapata megállított az 1918 December 1 utcán közlekedő személygépkocsit.

„Szolgálatteljesítés közben a rendőrök egy személygépkocsit vettek észre a forgalomban, amelynek utasa először furcsán, majd izgatottan és végül erőszakosan viselkedett, hevesen elutasította az igazoltatást és kilétének felfedését. Ilyen körülmények között a rendőrök lefogták, megmotozták és azonosították egy 36 éves helyi lakos személyében, akinél egy kis fémdobozban három, feltehetően kannabisz csikket találtak, valamint cigarettapapírt” közölte a Hargita megyei rendőrség.

A székelyudvarhelyi törvényszék elrendelte a szóban forgó személy Gyergyótölgyesi Neuropszichiátriai Kórházba történő beutalását, a rendőrség be is kísérte a fenti személyt az egészségügyi intézménybe. Az ügyet átvették a Hargita Megyei Szervezett Bűnözés Elleni Szolgálat szakemberei, akik specifikus tevékenységüket a DIICOT ügyészének koordinálásával folytatják.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.