Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hétvégi házakban garázdálkodó személyek lakásán tartottak házkutatást

 

 

Egy férfit és egy nőt gyanúsítanak legkevesebb 4 hétvégi ház feltörésével Csíkszentimre és Csíkmadaras térségében. Elektronikai cikkek, szerszámok, mobiltelefonok, pénz és egyéb javak kerültek elő a két személy lakásán tartott házkutatás során.

Callender_June272013-4

Január 10-én a csíkszeredai rendőrség bűnügyi osztályának rendőrei egy férfi csíkszentléleki és ennek élettársa csíkszeredai lakásán tartottak házkutatást, melynek során a rendőrök egy tévékészüléket, két laptopot, egy DVd lejátszót, négy DVD-t, egy fúrógépet, egy láncfűrészt, egy menetvágót, hat mobiltelefont, egy hat hangfalas erősítőrendszert, egy szerszámkészletet, egy vasrudat, egy franciakulcsot és 1.752 lejt találtak ás koboztak el. Az előbb felsorolt tárgyak valószínűleg a két személy által 2017 november 23- 2018 január 2-a közötti időszakban, Csíkszentimre és Csíkmadaras térségében feltört hétvégi házakból származnak.

A 36 éves csíkszentléleki G.A.- t a rendőrség 24 órás őrizetbe vette minősített lopás vádjával, 2018 január 11-én pedig a csíkszeredai ügyészségtől előzetes letartóztatását kérik.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.