Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Házkutatások Hargita és Maros megyében jövedéki adóköteles termékekkel való törvénytelen kereskedelem gyanúja miatt

2022 május 4-én, szerdán, a gazdasági rendőrség, valamint a Hargita és Maros megyei különleges szolgálatok rendőrei 4 helyen tartottak házkutatást (3 helyszínen Hargita és egy helyszínen Maros megyében) annak érdekében, hogy meggátoljanak bizonyos fizikai személyeket jövedéki adóköteles termékek illegális birtoklásában és értékesítésében, a tevékenységet az ügyész rendelete által ettől az időponttól meghosszabbították.

„A házkutatást követően 610 liter alkoholt, körülbelül 24.440 lej értékben, körülbelül 2 gramm növényi anyagot és 1 darab, valószínűleg tiltott szer alapú cigarettát azonosítottak és foglaltak le a kivizsgálás folytatása érdekében.

Ebben az ügyben 2 férfi ellen a nyomozás folytatását rendelték el, ugyanakkor 24 órás őrizetbe vételüket is elrendelték a bűncselekmény megállapítása érdekében.” – tájékoztat a Hargita megyei rendőrség.

A tevékenységet a Román Rendőrség Különleges Egységeinek Igazgatósága támogatta.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.