Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Elfogták a Hargita megyei rendőrök a börtönbüntetés végrehajtása elől bujkáló személyt

 

A bűnügyi rendőrség és a csíkszeredai vidéki rendőrség rendőrei, a Különleges Szolgálat harcosai támogatásával azonosítottak egy személyt, aki a börtönbüntetés végrehajtása elől bujkált.

„Folyó év április 3-án a rendőrök megtalálták azt a 26 éves csíkcsicsói nőt, akinek a nevére börtönbüntetés végrehajtási parancs volt kiadva. Idén március 30-án ítélte el a csíkszeredai törvényszék 4 év és 4 hónap szabadságvesztésre több lopás elkövetése miatt.

Mivel az érintett kibújt a büntetés végrehajtása alól, a bűnügyi rendőrség és a csíkszeredai vidéki rendőrség rendőreiből összetett csapatot állítottak fel. A vizsgálatot követően a nőt Csíkcsicsó település körzetében találták meg a rendőrök” – tájékoztat a Hargita megyei rendőr-főkapitányság.

A rendőrök a csíkszeredai büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték a szóban forgó személyt, ahol megkezdi a büntetés letöltését.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.