Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Centenáriumi államkötvényeket lehet vásárolni

 

A Pénzügyminisztérium ünnepi államkötvényt bocsát ki a lakosságnak a Nagy Egyesülés századik évfordulója alkalmából, ez a harmadik a TEZAUR program, CENTENAR kiadás keretében. Az államkötvény névértéke 1 lej, 2 éves lejáratú, 4,5% -os nagyon kedvező kamatozású, és a kapcsolódó jövedelem nem adóköteles.

Az előfizetési időszak lezárulta után a Pénzügyminisztérium egy tombolát tart, amelyen 1000 befektetőt 5000 lej kamatbónusszal jutalmaznak a nyertesek kihirdetését követő azonnali periódusban. Legkevesebb 500 lejt kell befektetni a tombolán való részvételhez.

Államkötvényt vásárolhat minden 18. életévét betöltött, rezidens személy, beleértve azokat is, akik előző kiadásokból vásároltak. A kamat évi kamat, a prospektusban található dátumon fizetendő.

A kötvények megvásárolhatók az Állami Kincstári egységeknél és a román Postahivataloknál, 2018 november 26- december 14 között.

 

dolinex


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük