Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Több mint 1000 férőhely a borszéki oltási központban

A Hargita Megyei Közegészségügyi Igazgatóság információi szerint 1140 hely áll rendelkezésre a borszéki oltási központban. Ha be szeretné magát oltatni, regisztrálhat!

Az oltási kampány második szakaszában az 55 évesnél fiatalabbak, akik a legfontosabb tevékenységi körökben dolgoznak, regisztrálhatják magukat az AstraZeeneca oltással történő oltásra, míg a krónikus betegek és a 65 év feletti emberek a Pfizer-BioNTech oltással történő oltásra.

Február 26-án, pénteken Hargita megyében három új oltási központot nyitottak Korondon, Gyergyóremetén és Borszéken.

A korondi és a gyergyóremetei oltási központ helyei nagyon gyorsan megteltek, míg a borszéki oltási központban még mindig több mint 1000 hely áll rendelkezésre.

“Az oltási turizmus egyik célpontja Hargita megye. Ezért arra kérjük az oltásra vágyókat, hogy jegyezzék elő magukat. Az oltási kampány második szakasza javában zajlik, a regisztrációt a https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/ oltási platformon keresztül lehet megtenni, vagy ha szükséges, segítséget kérhetnek a háziorvosoktól “, hangsúlyozta Borboly Csaba, a Hargita Megyei Tanács elnöke.

Az oltásturizmus elterjedésének elkerülése érdekében fontos, hogy a borszéki oltási központ helyeit Hargita megye lakói foglalják el.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.