Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Magánrendezvényt szakított félbe a rendőrség és csendőrség egy Hargita megyei faluban

2021 április 6-án 20 óra 30 perc körül a COVID-19 terjedésének megakadályozását célzó sajátos tevékenységek során a Hargita megyei rendőrség olyan adatokat és jelzéseket kapott, amelyek szerint az Etéd községhez tartozó Küsmödön magánrendezvényt tartanak az egyik háznál, több ember részvételével.

“A rendőrökből és a csendőrökből álló operatív csapat a helyszínre ment és 14 embert talált a házban, ahol születésnapot ünnepeltek, megsértve az 55/2020-as törvény rendelkezéseit.

Azonosították és megbírságolták az érintett személyeket, a résztvevőkre egyenként 250 lej pénzbírságot szabtak ki, és egy 5000 lejes bírságot a szervezőnek”, közli a Hargita megyei rendőrség.

A megyei rendőrség emlékezteti az állampolgárokat, hogy ebben az időszakban tilosak a magánrendezvények, úgymint esküvők, keresztelők vagy más mulatságok, a szervezőket és a résztvevőket is szigorú büntetés fenyegeti.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.