Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Petrică Mîțu Stoian, îndrăgitul interpret de muzică populară, a trecut la cele veșnice

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Cunoscutul interpret de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian, s-a stins sâmbătă, 6 noiembrie, din viață la vârsta de 61 de ani.

Era originar din zona Plaiului Cloșanilor din județul Mehedinți. După ce și-a făcut debutul la cunoscuta emisiune Tezaur Folcloric, fiind descoperit chiar de renumita Mărioara Murărescu, Petrică Mîțu Stoian a participat la numeroase festivaluri de folclor si a luat numeroase premii. În perioada 1995-2021 a fost angajat al Ansamblului artistic profesionist „Doina Gorjului” din Târgu-Jiu.

Artistul a ajuns în stare gravă la terapie intensivă la Spitalul de Urgență Reșița, fiind în perioada de recuperare post-COVID. Potrivit directorului medical de la SJU Reșița, artistul a ajuns la spital ”cu stare septică”, notează presa centrală. Din păcate, nu a mai putut fi salvat. Apropiații spun că artistul și-ar fi presimțit moartea și și-a vizitat mormântul zilele trecute.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.