Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Plan Roșu de intervenție în județul Harghita

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Vineri, în jurul orei 14:45, pe DN 12, la ieșirea din stațiunea Băile Tușnad, a avut loc un accident rutier, cu două autoturisme implicate.

Din primele informații furnizate de apelanții numărului 112, exista posibilitatea să fie mai multe victime, drept pentru care s-a activat Planul Roșu de intervenție la nivelul judeţului. La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare, un echipaj de stingere, 5 echipaje medicale SMURD, ATPVM (autospeciala pentru transport personal și victime multiple), precum și 3 echipaje ale SAJ Harghita.

După sosirea forțelor de intervenție la locul evenimentului, s-a constatat faptul că în accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau două, respectiv cinci persoane, neîncarcerate, din care și un copil de câteva luni. Cele șapte persoane au fost evaluate medical la fața locului de către echipajele de salvatori, însă acestea au refuzat transportul la spital. În jurul orei 15:30, a fost dezactivat Planul Roșu de intervenție la nivelul judeţului.

 

dolinex


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük