Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Közüzemi számlák kifizetése a Ghiseul.ro webhelyen

 

A Románia Digitalizációjáért Hatóság (ADR) tovább növeli a Ghișeul.ro fizetési platformra beiratkozott intézmények számát, és bővíti az online fizethető szolgáltatások típusait.

Augusztus 30 -tól, hétfőtől az Apa Nova Company az első szolgáltató, amely regisztrált a platformra. Mostantól az Apa Nova több mint 130 000 ügyfele – magán és jogi személy – fizetheti kártyával, az interneten a közüzemi szolgáltató díjait. Így a Ghișeul.ro felhasználók csakis a hitelesítés után hozzáférhetnek az „Utilități” új fizetési részleghez, ahol megtalálhatják az Apa Nova szolgáltatások kifizetéseit.

Emlékeztetünk arra, hogy a Ghișeul.ro többféle fizetést tesz lehetővé: helyi adók és illetékek, bírságok, jogosítványdíjak, rendszámtábla illetékek, útlevelek. Ezenkívül a platformon keresztül fizethető: az ideiglenes forgalmi engedély kifizetése, a bukaresti temetők és emberi krematóriumok kezelésének éves fenntartási díja, a digitális áruszállítási bizonyítvány kiállításának díja, a digitális személyszállítási tanúsítvány díja – mindezt nulla díj felszámolásával a felhasználók számára.

A Ghișeul.ro platform 1 078 323 felhasználót ért el, és csaknem 2 millió tranzakciót dolgozott fel, 820 636 007,31 lej értékben.

Az Országos Elektronikus Fizetési Rendszer (SNEP) – Ghișeul.ro a Románia Digitalizációjáért Hatóság által kezelt platform.

Köztájékoztatási Szolgálat

Románia Digitalizációjáért Hatóság

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük