Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Részeg emberek Hargita megye útjain. Autóvezetők, kerékpárosok, gyalogosok… mindenütt veszély leselkedik

Foto: Doxologia

Jogosítvány nélkül vezető személt fogtak el a rendőrök a 44-es községi úton, Székelyandrásfalván

2020 június 24-én, 19:30 körül egy székelyandrásfalvi 18 éves fiatalt szűrt ki a rendőrség a közúti forgalomban, amint a 44-es községi úton jogosítvány nélkül vezet. Az ügyben eljárás indul.

 

Ittas csíkszentkirályi polgárt ütött el egy forgalomba be nem jegyzett motorkerékpárral egy falubelije, aki ráadásul jogosítvány nélkül vezetett a 123/D megyei úton

2020 június 24-én, 22:00 óra körül, egy 24 éves csíkszentkirályi fiatal a 123/D jelzésű megyei úton közlekedett motorkerékpárral lakhelye területén Csíkszentimre irányából, amikor a 309-es számú ház előtt elütötte 48 éves falubelijét, aki az út jobb oldalán haladt gyalog.

Az ütközést követően a kerékpáros is megcsúszott és ugyancsak a jobb oldali sáncban landolt.

A baleset idején a gyalogosnak a leheltében 1,08 mg/l alkoholkoncentrációt mutatott a szonda, a motorkerékpár vezetője nem volt alkohol befolyása alatt, ám az adatbázisban ellenőrizve a rendőrség megállapította, hogy nem rendelkezik jogosítvánnyal és a motorkerékpárnak nincs forgalmi engedélye.

A vizsgálatok folytatódnak gondatlanságból okozott testi sértés, jogosítvány nélküli vezetés és forgalomba be nem írt jármű vezetéséért.

Maroshévízen is volt ittas vezető

2020 június 24-én, 19:15 körül a 35 éves maroshévízi lakos 0,57 mg/l alkoholkoncentrációval a leheletében vezetett a helyi Murelor utcában. A szóban forgó személyt a maroshévízi városi kórházba kísérték vérvételre, eljárás indul ellene.

A 70 éves biciklis alkohol befolyása alatt közlekedett Csíkcsicsóban

2020 június 24-én, 20:20 körül, a csíkcsicsói 70 éves férfi a 123/F jelzésű megyei úton közlekedett kerékpárral, elvesztette egyensúlyát és az úttestre zuhant. Leheletében 0,26 mg/l alkoholt mutatott a szonda, eljárás indul ellene.

A 17 éves galócási fiatal forgalmi engedéllyel nem rendelkező motorkerékpárral nekiment egy személygépkocsinak, most kórházban fekszik

2020 június 23-án, 15:30 körül a 17 éves galócási fiatal a 72-es községi úton, lakhelye területén, egy keskeny kanyarban oldalról nekiütközött egy szembejövő személygépkocsinak, amelyiket egy 18 éves személy vezetett.

A balesetkor egyik személy sem volt alkohol befolyása alatt. A motoros megsérült.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.