Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hargita megyei Nemzeti Liberális Párt a „Nyugati Szövetségről”: A tehetséges emberek megoldást találnak, a többiek kifogást keresnek, összeesküvést látnak, ijesztgetnek

 

Sebastian Buzilă dícsérő szavakkal nyilatkozik a „Nyugati Szövetséget” létrehozó négy polgármesterről. Íme, a politikus nyilatkozata:

A “Nyugati Szövetség” a Kolozsvár, Nagyvárad, Arad és Temesvár városai közötti szövetség célja az autópályák építése, nagysebességű vonatok működtetése stb., mindez uniós pénzalapokból. Természetes, hogy ez nem konveniál azoknak, akik arról próbának meggyőzni minket, hogy az uniós alapok teljesíthetetlen feltételekhez vannak kötve, nem lehívhatók, stb. Úgy hogy elkezdődött az offenzíva: a „Nyugati Szövetség” szét akarja bomlasztani Romániát. Amikor kezd az inkompetencia kiderülni, akkor jönnek az ijesztgetések: Soros, Timmermans, Brüsszel, EU, a multik, Hollandia, a nem kormányközeli szervezetek, a magyarok és mind az összes „bunkó”, aki el akarja adni az országot.

Én szeretném, ha létrejönne a Déli, Keleti, vagy a Dobrudzsai, stb. Szövetség. Sajnos a megyei jogú városok legtöbbje nem volt képes lehívni a nekik szánt uniós alapokat. A „Nyugati Szövetséget” létrehozó négy város bajnok az uniós alapok lehívásában, és még ennél többet akarnak, tudatában vannak, hogy egy igazi fejlődés nem lehetséges önerőből, és amikor a Kormány nem segít, megpróbálod megoldani ilyen szövetkezések által megoldani a gondokat.

Remélem, hogy ez a szövetség eléri a kitűzött céljait, a négy liberális polgármester: Ilie Bolojan, Emil Boc, Gheorghe Falcă és Nicolae Robu, a szövetség aláírói eddig is bebizonyították, hogy vannak megoldásaik a városaik fejlesztésére.

A tehetséges emberek megoldást találnak, a többiek kifogást keresnek, összeesküvésről beszélnek, ijesztgetnek.

 

 

dolinex


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük