Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Polițist local din Odorheiu Secuiesc infectat cu virusul SARS-COV-2

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Foto: Poliția Locală Odorheiu Secuiesc

 

Un polițist local din Odorheiu Secuiesc a fost depistat pozitiv la infecția cu noul coronavirus, pe data de 3 august. În prezent acesta se află sub supraveghere medicală, potrivit unui comunicat de presă emis de directorul executiv al instituției László Szabols

 

Încă din prima zi a declanșării pandemiei de coronavirus, întreg personalul din cadrul Poliției Locale a municipiului Odorheiu Secuiesc, s-a angajat în cunoștință de cauză să își îndeplinească sarcinile de serviciu fiind pe deplin conștienți de pericolul infectării cu virusul.

Așa se pare că inevitabilul s-a produs. În data de 3 august am fost înștiințați oficial despre faptul că, unul dintre colegii noștri a fost infectat, mai precis a fost testat pozitiv.

Conform procedurilor epidemiologice impuse, colegul nostru a fost transportat la spital și momentan se află sub supraveghere medicală.

Întreg personalul din cadrul Poliției Locale a municipiului Odorheiu Secuiesc, încă de la începutul declanșării pandemiei, s-a angajat să își desfășoare activitatea, îndeplinind sarcinile de serviciu cu maximă dăruire, în scopul împiedicării răspândirii virusului.
Informația privind testul pozitiv al colegului, nu a surprins în mod deosebit instituția noastră, eram pregătiți și conștienți încă de la început că astfel de cazuri pot surveni în orice moment, având în vedere activitatea specifică desfășurată, riscul contaminării este mult mai mare.

Din cauza situației nefericite, nu vom neglija îndeplinirea în continuare a obligațiilor de serviciu, fiind conștienți de pericolele la care suntem expuși și cunoscând acestea ne angajăm să ne desfășurăm activitatea pentru a proteja cetățenii municipiului.

Așteptăm în continuare rezultatul testelor a doi dintre colegi, iar pe această cale dorim să-i mulțumim domnului doctor Stoicescu Florin-Rareș din cadrul Spitalului Municipal, precum și angajaților din secția de boli infecțioase pentru munca eficace desfășurată, dând dovadă de profesionalism și tenacitate.

Polițiștii locali din cadrul instituției noastre își vor îndeplini în continuare obligațiile de serviciu cu promptitudine și eficacitate, laolaltă cu angajații din sistemul sanitar, pentru creșterea siguranței cetățenilor.
Nu cedăm, deoarece profesia, datoria și angajamentul ne obligă să perseverăm în continuare.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük