Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Helyi rendőrt vonszolt magával egy személygépkocsi Székelyudvarhelyen

2021 december 8-án, szerdán 13:30 körül a székelyudvarhelyi rendőrséget arról értesítették, hogy 40 éves helyi lakos bántalmazta a székelyudvarhelyi városháza keretében működő helyi rendőrség egyik rendőrét.

“Az első nyomozást követően a rendőrök megállapították, hogy 09 óra 15 perc körül a Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrség rendőre, miközben a helység Kuvar utcájában járőrszolgálatot teljesített, feltehetően több személygépkocsit vett észre, amelyek szabálytalanul parkoltak, ezért hozzálátott a sofőrök igazoltatásához.

A tevékenység során a 40 éves férfi megpróbált eltávolodni az autójától, majd miután a helyi rendőr a bírságolás érdekében személyi okmányait kérte tőle, az autóhoz ment, volán mögé ült és beindította az autót, ekkor a helyi rendőr megpróbálta megállítani és körülbelül 8-10 méter erejéig az autó vonszolta magával.

Ezt követően az autó vezetője folytatta útját, a helyi rendőr pedig a Székelyudvarhelyi Városi Kórházba ment orvosi ellátásra, kórházi beutalásra nem volt szükség” – tájékoztatott a Hargita megyei rendőrség.

A nyomozás folyamatban van, az esemény összes okának és körülményének feltárása érdekében hatóság elleni sértés bűncselekményének elkövetése szempontjából.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.