Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Gyorsan és bátran avatkoztak be Hargita megyei rendőrök egy férfi megmentése érdekében

Idén április 7-én este Dan Ciprian Juverdianu rendőrtiszt a székelyudvarhelyi vidéki rendőrségtől gyors és bátor beavatkozást követően megmentette egy 43 éves férfi életét.

“Juverdianu Dan Ciprian rendőrtiszt és Cotîrnea Laurentiu Adrian rendőrbiztos péntek este avatkozott be egy Korondon történt erőszakgyanús ügyben. A két rendőr gyorsan a helyszínre érkezett, ahol egy 39 éves férfi várta őket, aki a mentőket hívta. Közölte, hogy konfliktusa volt 43 éves testvérével, aki a veszekedést követően elment otthonról.

A rendőrök elkezdték keresni a férfit, majd az udvar hátsó részében, a kerítés közelében azonosíttak egy eszméletlen férfit, akinek drót volt a nyaka körül. Juverdianu Dan Ciprian rendőrtiszt gondolkodás nélkül kioldotta a drótot a férfi nyaka körül, és biztonságos helyzetbe helyezte, hogy életjelei visszatérjenek.

Ez idő alatt kollégája, Cotîrnea rendőrbiztos a 112-es segélyhívó számon kérte a mentők segítségét, és segített Juverdianu ügynöknek a konkrét elsősegélynyújtásban. Miután a férfi magához tért, és életfunkciói stabilizálódtak, a két rendőr bevitte az otthonába, hogy elkerülje a kihűlést, mivel kint nagyon hideg volt, és gyéren öltözött volt.

A mentők kiérkezésekor a férfi már stabil állapotban volt, és kórházba szállították további orvosi ellátásra. A Juverdianu Dan Ciprian rendőrtiszt gyors és hatékony beavatkozásának köszönhetően a férfi életét megmenekült” – tájékoztatott a Hargita megyei rendőrség szüvivője, Costan Robert főfelügyelő.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.