Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A Hargita megyei rendőrök Balánbánya körzetében a hegyekben eltévedt turisták segítségére siettek

 

Augusztus 3-án, szerdán 13 óra 30 perckor egy 17 éves, Galac megyei tinédzser telefonon kérte a balánbányai rendőrség segítségét, jelezve, hogy ő, egy vele egyidős fiatalember és három nő egy elszigetelt hegyvidéki területen vannak, és attól tartottak, hogy nem tudnak biztonságban visszatérni balánbányai szálláshelyükre.

„Tekintettel az elmondottakra a balánbányai rendőrség az egység terepjárójával a szóban forgó személyek keresésére indultak. Többórás keresés után sikerült megtalálniuk a csoportot, amelynek tagjai egy 17 és egy 19 éves fiatal, valamint két 73, és egy 50 éves nő, mind galaciak, illetve egy 72 éves balánbányai személy. Beszámolójuk szerint a csoport túrázni indult, de ismeretlen helyre tévedtek és már nem voltak biztosak abban, hogy épségben visszaérnek a szálláshelyükre”, tájékoztat a Hargita megyei rendőrség.

Az öt személyt a rendőrök biztonságban elkísérték a szálláshelyükre.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.