Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Polițiștii harghiteni, mesaj de condoleanțe

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Polițiștii harghiteni au transmis un mesaj de condoleanțe după moartea unui camarad de nădejde, agent șef adjunct Ambrus Andre.

„Azi l-am condus, cu sufletul, pe ultimul drum…
Născut în anul 1976, Endre AMBRUS a devenit poliţist în decembrie 2006, când a fost încadrat din sursă externă şi a fost numit în funcţie la Postul de Poliţie Cozmeni.
După 4 ani, în prima zi a lunii ianuarie 2011, este mutat la Postul de Poliţie Joseni, însă revine la Secţia 1 Poliţie Rurală Miercurea-Ciuc în acelaşi an, începând cu luna octombrie, iar un an mai târziu, la 01 septembrie 2012, îşi începe activitatea la Postul de Poliţie Sândominic, unde rămâne până în ultima zi a carierei, sfârşită prematur.
A urmat cursul de iniţiere în carieră în anul 2007, repere importante ale activităţii sale fiind acelea ale calificativelor profesionale primite în fiecare an, dar mai ales ale aprecierilor din partea colegilor şi ale comunităţilor alături de care s-a străduit şi a şi reuşit să fie, permanent.
A fost dedicat misiunii de apărător al liniştii şi siguranţei semenilor…
Poate şi de aceea, în toţi aceşti ani nu a avut nici măcar o singură zi de concediu medical… până în ziua de 09 februarie 2021.
Atunci s-a făcut cunoscută cumplita boală care l-a măcinat într-o luptă nedreaptă, care l-a răpit prea curând dintre noi şi care s-a arătat nemiloasă faţă de suferinţa soţiei şi a celor doi copilaşi, de 9 şi 11 ani, rămaşi orfani de tată.
Nădăjduim şi ne rugăm ca, de acum înainte, Endre să fie în ceata îngerilor, iar din înalturi să poată fi în continuare protectorul celor dragi.
Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace.”, este mesajul transmis de IPJ HarghitaVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük